Вход

Контакти

Деликатесен 1
София, ул.Костенски водопад 45 А

Деликатесен 2
София, ул.Жолио Кюри 14


Анира Трейдинг ЕООД
тел. +359 2 4 266 466
мобилен: +359 882 10 46 87
web: www.aniratrading.bg
e-mail: info@delicatessen.bg

Работно време
всеки ден, 8:00 - 20:00
refresh