logo

Вземи, Опитай, Наслади се

Количката е празна
 x 

Доставка и плащане

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Всеки потребител, решил да направи поръчка на стока или услуга от www.delicatessen.bg може да го направи по всяко време на денонощието, посредством бутон „Поръчай“ под всеки продукт. Продуктите се събират в потребителската кошница в личния профил на клиента, където могат да се коригират като вид и количество преди финализиране на поръчката. Важно: минималната стойност на всяка поръчка е 20.00 лв. Получените поръчки се обработват в работен ден от 08.00 до 17.30 и изпълняват, спрямо работното време и графика на спедиторските фирми. Доставките се извършват до посочения от потребителя адрес, в предварително уточнено между потребителя и куриера време за доставка.

Поръчки направени до 13.00ч. в работен ден, могат да бъдат доставени до 13.00ч. на следващия работен ден. Поръчки, направени след 13.00ч. в работен ден, могат да бъдат доставени в рамките на 48ч. Препоръчително е да се има предвид графика за доставка, преди да бъде направена поръчката.

След направена поръчка от www.delicatessen.bg може да се свържем с потребителя за потвърждаване на въведената лична информация. След направена поръчка, потребителите получават потвърждение на посочения електронен адрес. Потребителите могат да следят статуса на поръчката си по всяко време от личния си профил.

ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Всички цени на сайта www.delicatessen.bg са в лв. с ДДС, като в тях НЕ Е включена цена за доставка. Цената за доставка за гр. София и за страната се изчислява на база условията на спедиторските фирми и включва разстояние, тегло, големина и чупливост на пратката. Сумата за доставката се заплаща директно на спедитора с наложен платеж.

За предварително изчисляване на дължимата сума за доставка, можете да използвате инфомарицята в сайта на спедиторската фирма, с която работим:

НОВО: За доставка на подаръчни кошници, кутии и пакет от Деликатесен, можете да използвате и фиксирана тарифа за доставка до София и страната. Сумата за доставката се начислява предварително и е на стойност 12 лв., като включва застраховка чупливост!

Цените на продуктите са или за съответния грамаж, посочен в описанието на продукта или за бройка. Потребителите имат възможност да коригират желаното количество, директно в бланката на поръчката, която се намира в потребителската количка.

Плащнето може да се извърши по три начина- с наложен платеж на куриера при доставка; по банков път, посредством системата за онлайн плащане на epay или с банков превод на следната сметка:
IBAN BG02UBBS80021096620530
BIC UBBSBGSF.

Такси по банковите преводи са за сметка на платеца.

НОВО: За извършване на банкови преводи от чужбина, когато плащането не е с българска карта през система за online банкиране на българска банка се начисляват 10% на крайната сумата или минимум 20лв., които покриват банковите такси.